Categorieën
Diensten Gezondheid en psychologie nieuws Persberichten

Tandarts Rotterdam

Gebruik maken van een tandarts in Rotterdam waar kwaliteit en esthetiek voorop staat, dan moet u zijn bij tandartsenpraktijk Schuite. Als tandarts in Rotterdam ligt onze specialisatie in de tandheelkunde en tandprothetische behandelingen.
Hygiëne vormt een belangrijk onderdeel bij het verzorgen van tandheelkundige- en tandprothetische behandelingen. Als tandarts in Rotterdam houden wij ons strikt aan de hygiëne richtlijnen zoals die zijn voorgeschreven binnen onze branche.

U bent in goede handen bij tandarts Rotterdam

Al onze instrumenten die wij gebruiken tijdens een tandheelkundige ingreep worden na behandeling grondig gesteriliseerd en daarna op de juiste manier verpakt opgeborgen. Indien de situatie zich ervoor leent tijdens een behandeling, gebruiken wij als uw tandarts in Rotterdam, ook wegwerpmaterialen. Op deze manier bent u als klant van onze tandartspraktijk in Rotterdam verzekerd van het voorkomen van infecties.
Tandartsangst is iets wat altijd aanwezig zal zijn. Heeft u daar last van dan zit u bij tandartsenpraktijk Schuite in goede handen. Als uw tandarts in Rotterdam weten wij precies hoe wij daarmee moeten omgaan zodat u uiteindelijk een tandheelkundige behandeling kunt ondergaan met een gerust hart.

De tarieven van tandarts Rotterdam

De tarieven die wij hanteren binnen onze praktijk als tandarts in Rotterdam zijn gebaseerd op de tarieven zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.
Op zoek naar een tandarts Rotterdam waar kwaliteit en hygiëne voorop staan met daarbij ruime openingstijden? Dan dient u te zijn bij tandartsenpraktijk Schuite.

Tandarts Rotterdam | Tandartspraktijk Schuite