Categorieën
Blog Evenementen + uitjes Persberichten

Restaurants Scheveningen

Op zoek naar een lekker en gezellig restaurant in Scheveningen? Kun je geen keus maken tussen de vele restaurants Scheveningen? Wacht niet langer met beslissen, want je kunt terecht bij De Waterreus. Wij als restaurant Scheveningen staan voor iedereen klaar die besluit om bij ons een hapje of drankje te doen.

De Waterreus, hét restaurant in Scheveningen

Of u nou met een kleine groep komt, met zijn tweeën of met uw bedrijf, de Waterreus staat voor u klaar. Ons personeel zorgt ervoor dat u een onvergetelijke dag zult beleven bij ons in het restaurant. Iedereen wordt bij ons verwend en er zal de dagen erna nog veel over worden gesproken. De Waterreus zorgt goed voor zijn klanten!

Bedrijfsuitjes bij restaurant Scheveningen

Als u met uw bedrijf nog een locatie zoekt voor een bedrijfsuitje, dan bent u bij De Waterreus zeker aan het goede adres. Eerst een sportieve activiteit op het strand om daarna lekker aan te schuiven voor een heerlijke BBQ, wij verzorgen deze BBQ geheel en laten de mensen genieten bij ons op het terras. Neem snel contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die wij bieden in ons restaurant Scheveningen.

Restaurants Scheveningen | Strandtent De Waterreus