Categorieën
Diensten

Relatietherapie Rotterdam

Het komt regelmatig voor dat relaties vastlopen. Dat kan gebeuren als een relatie al een lange tijd aan de gang is, maar ook de komst van een kind kan de relatie onder druk zetten. Rens van Vuuren relatietherapie is er voor partners die problemen binnen hun relatie ervaren en in relatietherapie in Rotterdam willen gaan.

Relatietherapie Rotterdam is bedoeld om partners in een relatie weer dichter naar elkaar toe te brengen. Terugkerende ruzies en conflicten zorgen voor verwijdering, maar het kan ook dat er niet meer echt met elkaar wordt gepraat. Een ander probleem kan het ontbreken van seksueel contact zijn of het gevoel dat jullie elkaar niet begrijpen. In alle gevallen gaan we op zoek naar hoe en wanneer jullie elkaar kwijt raken en hoe jullie het contact en de verbinding weer kunnen herstellen.

Het is lastig om met een beetje afstand naar problemen binnen je eigen relatie te kijken. Je neemt het waar door je eigen bril en vindt waarschijnlijk al gauw dat je zelf gelijk hebt. Dat maakt het lastig de ander nog echt te kunnen zien en horen. Rens van Vuuren relatietherapie helpt om de verbinding en betrokkenheid tussen jullie weer te herstellen, zodat jullie je weer dichter bij elkaar voelen. Wil jij meer weten over Rens van Vuuren relatietherapie? Neem dan contact op met info@rensvanvuuren.nl of bel 010-4120971.