Categorieën
Diensten incassobureaus

Medisch incassobureau

Wat zou er mooier zijn dan patiënten die uw rekeningen keurig op tijd betalen? Helaas is de realiteit dat veel zorgverleners regelmatig geconfronteerd worden met moeilijk inbare vorderingen. Heeft u ook last van slecht betalende patiënten? Kost dit u erg veel tijd en geld?

Medicas verzorgt al 25 jaar het d212ebiteurenbeheer en incassoprocedures voor duizenden zorgverleners en praktijken.

Het versturen van uw herinneringen, sommaties, pré incasso, minnelijke incasso, gerechtelijke incasso, Medicas verzorgt het allemaal voor u! Indien u wilt, hoeft u zelf alleen de nota’s te versturen. En dat allemaal op basis van no cure no pay. Veel zorgverleners zijn u hierin al voorgegaan.

Waarom Medicas inschakelen?

no cure no pay incasso ● besparing van tijd en geld
● snellere betalingen & betere cashflow ● veel minder administratieve werkzaamheden
● incasso no shows ● gespecialiseerd in medische incassozaken
● ook incasso ná basis factoring mogelijk ● persoonlijk contact, u bent geen ‘nummer’

Tevens kunnen wij u helpen met het stroomlijnen van uw debiteurenbeheer, door o.a. het verstrekken van conceptbrieven die u mag gebruiken, het geven van adviezen etc.

Mogen wij de zorg voor de incasso van uw moeilijk inbare vorderingen van u overnemen? Vraag dan zonder enige verplichting onze informatiebrochure aan. Dit kan per e-mail, info@medicas.net, telefonisch, 076-5205292, of via onze website. Wij zullen u de brochure dan direct per e-mail of post doen toekomen.