Categorieën
Diensten Gezondheid en psychologie nieuws

Kraamzorg Hoofddorp

Als je zwanger bent komen er een hoop dingen kijken bij het gehele proces. Als jij er niet alleen voor wilt staan tijdens de bevalling is het verstandig om de hulp in te roepen van professionals. In Hoofddorp vind je die professionals bij Het Kraamkloppertje, wij bieden kraamzorg Hoofddorp aan en proberen iedereen die met ons in zee gaat zo goed mogelijk te begeleiden bij de zwangerschap. Het Kraamkloppertje is je graag van dienst!

Er wordt in de laatste weken van de zwangerschap goed contact gehouden met Kraamzorg Hoofddorp, wij proberen van alles op de hoogte te zijn en overleggen is zeer belangrijk. Als de geboorte eenmaal heeft plaatsgevonden zorgen wij nog een week lang zorgvuldig voor de baby, zo weten we zeker dat het gezond is en blijft, dit is tenslotte het belangrijkste. Kraamzorg Hoofddorp zorgt ervoor dat uw baby in goede handen is en zal er alles aan doen om het gezond te houden.

Naast de verzorging geven wij ook voorlichtingen, denk hierbij aan bepaalde houdingen, tips over wat een baby kan en mag eten, tips over het huilgedrag van de baby. Als het jouw eerste kind is, is alles nieuw en moet je alles nog leren. Het Kraamkloppertje heeft natuurlijk wat meer ervaring en weet precies wat er moet gebeuren om de baby zo goed mogelijk te verzorgen. Heb je nog vragen over Kraamzorg Hoofddorp? Neem dan even contact met ons op, wij zijn te bereiken op 023-5841953 of 06-18252945.

Kraamzorg Hoofddorp | Het Kraamkloppertje