Categorieën
Diensten

Koerier in Almere

Kriek Sneltransport is dé koerier in Almere en omgeving. 24/7 is Kriek inzetbaar voor uw zendingen. De Chauffeurs melden zich binnen 24 uur na het aanmelden van de opdracht op het afhaaladres.

De zending word zo veilig en snel mogelijk gebracht naar de bestemming. U krijgt bericht als uw zending goed is aangekomen. Daarnaast krijg u melding van wie er getekend heeft bij de ontvangst van de zending.

Voor Kriek Sneltransport maakt het niet uit hoe groot uw zending is. Van 4 pallets tot kleine pakketen, Kriek Sneltransport bezorgt uw zending op het gewenste adres in binnen- en buitenland.

Moet uw zending snel bezorgd worden dan kunt u gebruik maken van een spoedzending. Kriek Sneltransport zorgt er dan voor dat uw zending binnen 30 minuten word opgehaald en snel bezorgd word.

Bent u benieuwd voor welke prijs Kriek Sneltransport beschikbaar is? U kunt bij Kriek Sneltransport gemakkelijk online een offerte aanvragen. U ontvangt binnen 24 uur een prijs voor uw wensen. Als u behoefte heeft aan een spoed verzending dan kunt 24/7 contact opnemen met +31 6 1590 7700.
Kriek Sneltransport is 24/7 bereikbaar voor alle leveringen in binnen- en buitenland. Krieksneltransport is dé koerier in Almere en omgeving.