Categorieën
Diensten Financieel nieuws Ondernemerschap nieuws Persberichten

Belastingadviseur Almere

Mocht je vragen hebben of met een probleem zitten die betrekking hebben tot het betalen van belasting, dan ben je bij Belastingadviseur Almere aan het juiste adres. Onze manier van werken is misschien een aparte, maar heeft in het verleden bewezen een succesvolle manier te zijn. Wij voorzien onze klanten constant van informatie, houden ze op de hoogte van de laatste aanpassingen en zorgen voor een mooi en duidelijk overzicht van wat er allemaal is gedaan door ons.

Pretax Administratie & Belastingadviezen

Wij geven ook workshops voor beginnende ondernemers, iedereen moet het uiteraard een keer leren. Zeker als je later een succesvol ondernemer wilt zijn is het handig om te beginnen met een goede basis, en die basis kunnen wij jou geven door middel van onze workshops. De ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan wordt hier gedeeld en is ontzettend leerzaam. Aarzel niet en schrijf je in voor een workshop van Belasting Adviseur Almere, je zult er geen spijt van krijgen!

Belastingadviseur Almere

Door het gebruik van de computer is er in de loop der jaren veel veranderd. Aan de andere kant is er ook veel hetzelfde gebleven, de basis van het boekhouden is ten alle tijden hetzelfde gebleven. Na het volgen van een workshop bent u in principe in staat om bepaalde boekhoudprogramma’s zelf te begrijpen en er ook in te kunnen werken, zo kunt u ook zelf uw belastingzaken regelen en bent u niet afhankelijk van anderen. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via 036 52 444 50, Pretax zal u persoonlijk te woord staan.

Belastingadviseur Almere | Pretax Administratie & Belastingadviezen